Nog geen witte rook in dossier-Kanu

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Nog geen witte rook in dossier-Kanu
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

De clubleiding van Standard zat gisteren samen met de zaakwaarnemer van Kanu omtrent de verlenging van het contract van de verdediger. Vooralsnog verlopen de gesprekken stroef.

Gisteren kon u HIER lezen dat de clubleiding van Standard rond de tafel ging zitten met Williamy Saboia. Er is echter nog geen witte rook in het dossier.

De verdediger staat in de belangstelling van Sporting Lissabon. Ondanks zijn nog lopende contract tot 2015 stuurde Kanu zijn kat naar de voorbereiding van de Rouches. Standard wil zijn sterkhouder echter niet kwijt en biedt hem een verbeterd contract aan.

"Ik heb de standpunten en eisen van Kanu doorgegeven aan de clubleiding", vertelt de zaakwaarnemer in La Dernière Heure. "De bal ligt nu in het kamp van Standard. Voor alle duidelijkheid: Kanu wil graag bij Standard blijven, maar daar moet wel iets tegenover staan."

Ondertussen trekt Sporting Lissabon aan de mouw van de 29-jarige verdediger. "Ik had al contact met de Portugezen en de interesse is wel degelijk concreet. Maar Standard is het eerst aan zet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties