Beerschot-Wilrijk: "We gaan ons niet verstoppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 115 reacties
Beerschot-Wilrijk: "We gaan ons niet verstoppen"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft het voetbalseizoen 2013-2014 afgetrapt. Gisterenavond trainde de fusieclub een eerste keer aan het Universiteitsplein.

Onder een warme avondzon blies KFCO Beerschot-Wilrijk een eerste keer verzamelen. De talrijk opgekomen fans zorgden voor een leuke sfeer wanneer de spelers het terrein opkwamen en zagen een eerste ontspannen training van de eersteprovincialer.

"De eerste training staat vooral in het teken van de kennismaking", vertelt Urbain Spaenhoven in Het Nieuwsblad. "Op Djuric Ascension na is onze kern bovendien al gevormd. Het is handig dat ik al heb samengewerkt met enkele jongens. Die spelers kennen mijn werkwijze en kunnen de groep op sleeptouw nemen."

Het is geen geheim dat de nieuwbakken fusieclub de provinciale reeksen zo snel mogelijk wil verlaten. "We gaan ons zeker niet verstoppen", besluit de oefenmeester. "Het transferbeleid zorgt ervoor dat we met ambitie aan het kampioenschap beginnen. Het wordt vooral belangrijk om elke wedstrijd opnieuw mentaal sterk te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties