Manchester United kan bijna beroep doen op Fletcher

Manchester United kan bijna beroep doen op Fletcher
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Darren Fletcher ligt al geruime tijd in de lappenmand en mist al zeker de competitiestart bij Manchester United. De Schotse middenvelder sukkelt al vijf jaar met darmproblemen en de voorbije seizoenen speelde de aandoening zwaar op.

“Ik heb de ziekte nu vijf jaar, maar sinds drie jaar heb ik echt problemen om alles onder controle te houden. Het heeft een grote impact gehad op mijn dagelijkse leven. Laat staan dat ik kon proberen voetballen”, vertelt Fletcher aan de BBC.

Fletcher leek vorig seizoen even verlost te zijn van alle problemen, maar een operatie drong zich op nadat hij opnieuw hinder ondervond van de aandoening. “Een operatie was de enige oplossing, want medicijnen hielpen niet. De operatie was niet alleen nodig om mijn voetbaltoekomst te verzekeren, maar ook om de kwaliteit van mijn leven te optimaliseren.”

Comeback

De 29-jarige Schot werkt langzaam aan zijn terugkeer. “Ik zal de competitiestart wel missen, maar ik hoop dat het daarna niet te lang meer duurt vooraleer ik er weer kan bij zijn. Ik sta niet ver meer van een comeback. Momenteel train ik nog individueel, maar ik hoop snel groen licht te krijgen om de groepstrainingen te hervatten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties