"Barça-fans zullen schrikken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
"Barça-fans zullen schrikken"
Foto: © SC

FC Barcelona staat de komende maanden voor een zware opdracht: het heroveren van de Europese kroon. Rivaldo is er alvast van overtuigd dat Neymar de Catalanen aan zilverwerk zal helpen.

Niet het duel tussen FC Barcelona en Real Madrid, maar vooral dat tussen Barça en Bayern München wordt dé inzet van voetbaljaargang 2013 – 2014. De Duitse grootmacht degradeerde de Catalanen in de halve finale van de Champions League tot een eenvoudige figurant. Kunnen Lionel Messi en co de kroon opnieuw heroveren?

Volgens Rivaldo alvast wel. De ex-speler van onder meer FC Barcelona, AC Milan en de Goddelijke Kanaries is ervan overtuigd dat Neymar een garantie is op succes. “Barça sloot de beste transfer van de laatste jaren af”, aldus Rivaldo op de FIFA-website. “De fans zullen schrikken van zijn talent. Hij is zoveel beter dan wat hij op de Confederations Cup liet zien.”

“Neymar voetbalt op een spectaculaire en moedige manier”, besluit Rivaldo. “Bovendien scoort hij met de ogen dicht. En wisten jullie trouwens dat ik zijn grote voorbeeld ben? Wat een eer!” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties