Reactie "Leuk om meteen beslissend te zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
"Leuk om meteen beslissend te zijn"
Foto: © SC

Jari Vandeputte viel goed in bij AA Gent in het gelijkspel op Waasland- Beveren. Hij zette Diogo op weg naar de gelijkmaker en vierde zo zijn debuut in eerste klasse met een assist.

Sander De Graeve in Beveren

"Het is natuurlijk leuk om meteen beslissend te zijn. Dat het dan nog om de gelijkmaker gaat, maakt het helemaal mooi", aldus de jonge middenvelder.

Het gaat wel heel snel voor Vandeputte. Hij kwam tijdens de voorbereiding bij de kern en kon Fernandez al overtuigen op de stage in Nederland. "Het moet allemaal nog doordringen, dat is waar. Het is alvast een ervaring die ze me niet meer kunnen afnemen."

Vandeputte kon zelf in kansrijke positie komen had El Ghanassy hem zien staan. "Op dat moment had ik graag de bal gehad, maar El Ghanassy mag gerust dribbelen van mij. Het kan iedereen overkomen, voor hetzelfde geld was ik het die Yassine niet zag." Ons zou het alvast verbazen, de lichtvoetige middenvelder heeft een erg klare kijk.

Vandeputte werd door de spelers van Waasland-Beveren niet gespaard bij zijn debuut. "Ik werd inderdaad hard aangepakt, ik zal nog wat uurtjes in het krachthonk moeten spenderen (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties