Reactie Lorenzo Staelens: "Natuurlijk tevreden"

Tamara Vereecken
| 5 reacties
Lorenzo Staelens: "Natuurlijk tevreden"
Foto: © SC

Lorenzo Staelens hield z'n hart vast in het begin van de wedstrijd, maar zag dat z'n ploeg zich nadien herstelde. De Cercle-coach neemt een aantal zaken mee maar is vooral blij met het gehaalde punt in Bergen.

Lorenzo Staelens kwam opgelucht de perszaal binnen. "Eigenlijk wel, een punt halen in Bergen is sowieso al goed. Je weet dat zij voor de winst zouden gaan in deze openingsmatch, dus ik ben zeker tevreden met het eindresultaat."

Zijn ploeg begon nochtans niet te best aan de wedstrijd. "We hadden het in het eerste kwartier inderdaad heel moeilijk. Zeker op het middenveld lagen we onder maar nadien herpakten we ons. Ik heb bij momenten erg mooie dingen gezien, het was soms genieten op de bank."

Op een bepaald momenten kon het tij echter snel gekeerd zijn, voor of tegen Cercle. "Wij hebben mooie kansen gehad maar dat geldt ook voor Bergen. We konden op een bepaald moment op voorsprong gekomen zijn, dat is inderdaad zo. Maar anderzijds kwamen we op 't einde nog tweemaal bijzonder goed weg, dankzij Bram Verbist. Ach, in dit soort wedstrijden is het vaak zo dat de doelman bepalend is voor het eindresultaat en dat was vandaag niet anders."

Een tevreden Cercle-coach dus vanavond. Volgende week komt Anderlecht op bezoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties