Kan Standard Stam gebruiken?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Kan Standard Stam gebruiken?
Foto: © SC

De Nederlandse rechtsachter Ronnie Stam kreeg van de medische staf van Standard groen licht voor zijn transfer. De overgang van de Nederlander is wel nog niet officieel bevestigd. Heeft Standard Stam eigenlijk nodig?

De Nederlander brengt natuurlijk ervaring van de Premier League mee, maar met een Opare in vorm en Cissé die als backup op die positie uit de voeten kan heeft Standard eigenlijk geen nieuwe rechtsback nodig, of wel?

Het grootste probleem van Opare is namelijk zijn defensieve discipline. De vleugelback komt graag, veel en goed mee naar voor, maar wil al eens iets te traag terug zijn om zijn positie opnieuw in te nemen. In bijvoorbeeld topmatchen zou de verdedigender ingestelde Stam Standard van dienst kunnen zijn.

De vraag is ook wanneer Stam volledig in het systeem ingepast zal zijn. De rechtsachter kwam vorig jaar aan amper 11 basisplaatsen en miste de volledige voorbereiding. Volgens Stam zelf is hij klaar binnen de week. "Ik heb nog een klein weekje nodig, daarna kan de coach op me rekenen", aldus Stam aan La Dernière Heure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties