Zal jonge Belg koningskoppel worden met Falcao?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Zal jonge Belg koningskoppel worden met Falcao?
Foto: © SC

AS Monaco ging op het veld van Leicester City gemakkelijk winnen met 0-3. Vooral Yannick Ferreira-Carrasco leek het goed te kunnen vinden met Radamel Falcao. Is er een koningskoppel in de maak?

AS Monaco wordt meer en meer als dé te kloppen ploeg gezien in de Franse Ligue 1. Niet dat de promovendus meteen de titel zal pakken, maar Paris Saint-Germain zal alvast het onderste uit de kan moeten halen om de Monegasken in het zand te doen bijten.

In een Belgisch onderonsje won Yannick Ferreira-Carrasco met 0-3 tegen het Leicester City van Ritchie De Laet. De Engelse tweedeklasser miste vorig seizoen op een haar na de promotie naar de Premier League, maar bleek in de oefenwedstrijd toch enkele maatjes te klein voor de roodhemden.

Vooral Ferreira-Carrasco toonde zich uistekend in de combinatie met superster Radamel Falcao. De 19-jarige ex-speler van onder andere Diegem Sport en KRC Genk had een voet in twee doelpunten van Monaco. Vooral het tweede doelpunt van Falcao was een pareltje. Bekijk hieronder hoe Ferreira-Carrasco een voorzet slim door de benen liet lopen zodat de Colombiaan het leer tegen de touwen kon jagen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties