Dury: "Er durven in geloven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Dury: "Er durven in geloven"
Foto: © SC

Morgen moet Zulte Waregem aan de bak in Eindhoven met als inzet een plek in de laatste voorrondes van de Champions League. Dury wil zich bewijzen met zijn troepen, al weet hij dat het niet makkelijk wordt.

Door Aernout Van Lindt

Vlak na de loting gaf de coach van Zulte Waregem nog mee dat hij nog niet echt veel wist over PSV. Dat is ondertussen al helemaal anders. "We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Er zijn twee mensen van de club naar Fenerbahçe geweest om de match te scouten."

"Maar we zoeken overal informatie, we kijken ook Studio Sport dus we kennen wel al iets van het Nederlandse voetbal en PSV. En we kunnen nog altijd raad vragen aan De fauw, die ook wel goed op de hoogte is."

"Als we op ons best zijn, maken we kans"

De coach beseft nu dat er bij PSV heel wat kwaliteit rondloopt: "Het wordt zeker moeilijk voor ons, want we zijn een kleine ploeg. PSV heeft een goede spits, er is Wijnaldum, Schaars en dan heb je nog Maher. Goed, dat is kwaliteit denk ik zo", aldus een glimlachende Dury.

En toch liggen er kansen voor Zulte Waregem. "Maar dan moeten wij echt top zijn. Als wij op ons best zijn, maken we kans. We moeten er durven in geloven, uitstralen wat we vorig jaar deden in de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties