Promovendus stuurt Nani wandelen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Promovendus stuurt Nani wandelen
Foto: © SC

Manchester United heeft Nani aangeboden aan AS Monaco. De promovendus stuurde de Portugese international echter terug naar Engeland.

Nani werd enkele seizoenen geleden nog gezien als ‘de nieuwe Cristiano Ronaldo’. De Portugese dribbelkont doet in zijn acties wel denken aan zijn landgenoot, maar kon zijn parcours op Old Trafford op geen enkel moment evenaren. Ondertussen probeert United, bij monde van een resem zaakwaarnemers weliswaar, het zware contract van de flankaanvaller te lozen. En waarom niet eens proberen bij AS Monaco?

Er zit alvast een idee achter de denkwijze van the Red Devils. De Monegasken kopen dezer dagen toch alles (onder anderen Radamel Falcao, Eric Abidal en Joao Moutinho, nvdr.) wat naam en faam draagt in de voetbalwereld, maar Nani stuurde de clubleiding zonder pardon wandelen.

“Het klopt dat Nani bij ons is aangeboden”, vertelt Vadim Vasilyev in de Engelse media. “Maar er zijn geen gesprekken gaande met United. We wachten om het juiste moment om nog eens toe te slaan op de transfermarkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties