Doelpuntenkermis tijdens Manchester City-AC Milan

Manchester City en AC Milan hebben tijdens hun oefenpot niet op een doelpunt meer of minder gekeken. Op de Audi Cup in München werd het 5-3 na een meer dan vermakelijke wedstrijd.

De wedstrijd tussen de Engelse en Italiaanse grootmacht leverde vanaf het begin meteen spektakel op. David Silva had amper vier minuten nodig om de score te openen. Vervolgens dikten Richards, Kolarov en Dzeko aan tot 5-0.

In een zinderend slot van de eerste helft stond Milan dan toch nog op. El Shaarawy scoorde twee doelpunten in even veel minuten en Petagna maakte er vlak voor rust nog 5-3 van.

Na de pauze veranderde er niets meer aan de score en zo plaatst City zich als eerste voor de finale van de Audi Cup. Vincent Kompany bleef overigens negentig minuten op de bank bij de Citizens.

In de andere halve finale van het tornooi zette Bayern München Sao Paulo opzij. De partij eindigde op 2-0 na doelpunten van Mandzukic en Weiser.