Reactie Leye: "Wil niet per se vertrekken"

Leye: "Wil niet per se vertrekken"
Foto: © SC

Mbaye Leye zag een bal van hem gekeerd en hij werd ook eens onderuitgehaald door Mechele. "Het is jammer dat ik niet kon scoren vandaag", aldus Leye.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Ik ben wat ontgoocheld, want ik had vandaag kunnen scoren", aldus Leye. Toch had hij de eventuele strafschop niet genomen: "Neen, Thorgan Hazard is bij ons de man die eerste man is om ze te trappen. Als hij zich goed voelt, zal hij ze trappen."

Ondertussen is sterke man Patrick Decuyper weg bij Zulte Waregem: "Dat vind ik heel jammer, want ik had een goede band met hem. Zonder hem hadden hier nu waarschijnlijk nooit zoveel jongeren kunnen spelen als nu, dus ik denk dat de supporters niet echt begrijpen hoeveel goeds hij heeft gedaan voor Zulte Waregem."

"Belangrijkste competitie is die van mijn zakken"

Met Decuyper verliest Zulte Waregem ook een figuur die Leye per se bij de club wilde houden: "Hij heeft veel gedaan om me te houden, maar zijn vertrek heeft geen invloed op het feit of ik al dan niet blijf. Ik heb aanbiedingen, vooral uit Turkije, maar het is niet zo dat ik per se wil vertrekken."

Daarmee nuanceert Leye de eerdere geruchten op basis van een tweet, waarin hij vorige week al sprak zijn mogelijk laatste wedstrijd(en) voor Zulte Waregem te spelen. Toch is er een belangrijk financieel aspect gemoeid met een mogelijke overstap.

"Op mijn leeftijd heb ik niet meer echt een droomcompetitie waar ik nog eens wil gaan spelen. De belangrijkste competitie is die van mijn zakken", is de Senegalees heel eerlijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties