Reactie Mechele: "Dacht dat het strafschop ging zijn"

Mechele: "Dacht dat het strafschop ging zijn"
Foto: © SC

Brandon Mechele haalde vlak voor rust Mbaye Leye neer. De verdediger had zelf ook verwacht dat de scheidsrechter zou fluiten, maar dat gebeurde uiteindelijk niet.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Leye is een speler waar het heel erg lastig op verdedigen is. Hij is enorm sterk en goed. Toch hebben Bjorn (Engels) en ik al bij al niet te veel kansen weggegeven", begon Mechele zijn analyse.

Aan het einde van de eerste helft werkte Mechele Leye wel tegen de grond: "Ik dacht dat het fout en strafschop ging zijn. We komen daar met de schrik vrij in die situatie, maar de scheids fluit niet en dan is het geen strafschop."

"Nooit gedacht zoveel speelminuten te krijgen"

Mechele mocht wel terug in de basis starten en de jongeling is daar heel blij mee: "Ik had nooit verwacht zoveel speelminuten te krijgen. Vandaag dacht ik zelfs op de bank te moeten gaan beginen, maar het is altijd meegenomen als je mag starten."

De centrale verdediger ziet nog werkpunten voor blauw-zwart: "Er moeten nog wat meer automatismen komen, want soms is het wat stroef in balbezit. Daar moeten we nog aan werken, al zit er een positieve lijn in. Onze volgende wedstrijd zal weer niet simpel worden, maar we hebben wel geen midweekwedstrijd, dus we kunnen goed trainen op die zaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties