Marca: "Barça heeft vertrouwen in komst Luiz"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Marca: "Barça heeft vertrouwen in komst Luiz"
Foto: © SC

FC Barcelona is nog steeds op zoek naar een centrale verdediger. Ondanks de tegenwerking van Chelsea zijn de Catalanen er steeds meer van overtuigd dat David Luiz de overstap zal maken.

FC Barcelona is al enkele weken op zoek naar een vervanger voor Carles Puyol. De Spanjaard nadert immers de pensioengerechtigde leeftijd in de voetballerij en daar willen de Catalanen op inspelen. De laatste episode in die zoektocht kan je HIER nog eens nalezen.

Ondertussen is Marca er rotsvast van overtuigd dat Barça al haar kaarten op tafel zal gooien voor David Luiz. Het Catalaanse clubbestuur is immers niet overtuigd van de kwaliteiten van Daniel Agger van Liverpool. Nochtans schoot Chelsea het bod van zo’n 25 miljoen euro op de Braziliaan simpelweg af.

Ook David Luiz heeft trek in een avontuur op Camp Nou. De verdediger voelde zich de voorbije seizoenen niet altijd gewaardeerd in Londen en wil, met het oog op het wereldkampioenschap in eigen land, hoge ogen gooien. Voor de volledigheid: Barcelona zou tot 35 miljoen euro op tafel willen gooien voor Luiz, maar Chelsea plakte al een prijskaartje van 50 miljoen euro op zijn hoofd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties