Reactie Mignolet: "Nog niet onsterfelijk in Liverpool"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Mignolet: "Nog niet onsterfelijk in Liverpool"
Foto: © SC

Simon Mignolet was vanmiddag de absolute matchwinnaar bij Liverpool FC. De Rode Duivel redde vlak voor affluiten een strafschop en bezorgde zijn team op die manier de drie punten.

Simon Mignolet beleefde vanmiddag een onwaarschijnlijk debuut bij Liverpool FC. The Reds wonnen met 1-0 tegen Stoke City en mogen daarvoor hun Belgische sluitstuk danken. HIER kan je het volledige verslag van de wedstrijd nalezen.

“Ik kon van geen mooiere start dromen”, aldus Big Si voor de camera van Sporting Telenet. “Ik besef momenteel nog niet helemaal wat er allemaal is gebeurd. Het gebeurt dan ook niet vaak dat een doelman zo belangrijk kan zijn voor zijn club. Ik ben echter nog niet onsterfelijk in Liverpool. Maar op naar de volgende wedstrijd, zou ik zeggen.” (lacht)

Mignolet oogde in de beginfase van de partij nochtans wat onzeker. Waaraan koppelt de Rode Duivel dat mindere momentje? “Ik was erop gebrand om me te tonen. Bovendien is het altijd moeilijk om meteen te presteren bij een nieuwe club. Na die eerste redding ging alles veel vlotter en stond ik met vertrouwen te keepen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties