Trekt Suarez staart in?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Trekt Suarez staart in?
Foto: © SC

Luis Suarez heeft de trainingen bij Liverpool FC hervat. De Uruguayaan aasde op een transfer, maar werd niet losgelaten door de roodhemden. Blijft hij dan toch gewoon bij the Reds?

Het circus rond Luis Suarez is nu al enkele weken aan de gang. De aanvaller wil weg en roept van de daken dat Liverpool haar gemaakte afspraken (Suarez mocht weg indien de club zich niet plaatste voor de Champions League, nvdr.) niet nakomt. Zelfs Brendan Rodgers is het schouwspel grondig beu. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ondertussen heeft Suarez simpelweg de trainingen hervat bij the Reds. De Uruguayaan kijkt echter nog tegen een schorsing van zes wedstrijden aan. Dit weekend opent Liverpool de Premier League tegen Stoke City.

Het blijft afwachten of Suarez alsnog verkast. Vooral Arsenal ligt op vinkenslag, maar the Gunners zagen al twee biedingen op de aanvaller in de prullenmand vallen. Het lijkt er dan ook steeds meer op dat Suarez alsnog eieren voor zijn geld kiest en opnieuw voor Liverpool zal voetballen. Het wereldkampioenschap komt er immers aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties