Wie haalde het team van de week?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag vier is alweer achter de rug en ook dit keer stelde Voetbalkrant.com een team van de week samen. Benieuwd wie een basisplaats veroverde? Neem dan snel een kijkje!

Deze week staat Mathew Ryan tussen de palen. De Australiër hield Club Brugge meermaals overeind tegen KV Mechelen en mede daarom kon blauw-zwart na negentig minuten alsnog met de drie punten huiswaarts keren. Ryan kende bijna een perfecte wedstrijd, maar moest zich bij de strafschop van Seth De Witte nipt gewonnen geven.

Net als vorige week, ook op speeldag vier een driemans-verdediging. Carlos Diogo keert na een week afwezigheid terug nadat hij dit weekend opnieuw een sterke prestatie afleverde bij AA Gent. Kanu speelde opnieuw een puike partij in de achterhoede van Standard en was betrokken bij het enige doelpunt van de partij. Alexander Scholz maakt de verdediging compleet. De verdediger van Lokeren speelde een prima partij en legde de wedstrijd in een definitieve plooi met zijn doelpunt tegen KRC Genk.

Op het drukbevolkte middenveld vinden we centraal Hans Vanaken, Christophe Lepoint en Thorgan Hazard terug. Vanaken scoorde een prachtige goal, terwijl Lepoint de wederopstanding van Gent inzette met een kopbaldoelpunt tijdens zijn eerste invalbeurt van het seizoen. Hazard tot slot, toonde aan dat hij alle heisa van de voorbije weken achter zich heeft gelaten. Eerst zette de draaischijf van Essevee een strafschop om en in de slotminuten van de wedstrijd perste hij er nog een spurt uit van aan de middenlijn om zijn tweede van de avond binnen te tikken.

Ibrahima Conte en Mats Rits vervolledigen het middenveld. Conte trok zijn goeie vorm door en liet ook dit weekend zien dat hij iedere defensie aan het wankelen kan brengen. Mats Rits was de dirigent van KV Mechelen, dat naliet Club Brugge knock out te slaan toen het al in de touwen hing.

Voorin opteren we deze week voor het duo Raman-Harbaoui. Benito Raman liet Parfait Mandanda op het halfuur kansloos en dwong de Congolees in het verloop van de wedstrijd tot enkele goeie reflexen. Hamdi Harbaoui veroverde met Lokeren de scalp van Genk en tekende voor een prachtig doelpunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties