Casteels slachtoffer van doelpuntenkermis

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Koen Casteels heeft een ware horrormiddag achter de rug. De doelman moest zich maar liefst zes keer omdraaien in de Mercedes Benz- Arena.

VfB Stuttgart heeft Hoffenheim een serieus pak voor de broek gegeven. De withemden wonnen met 6-2 en bezorgden Koen Casteels op die manier een kater van formaat. De thuisploeg pakte de eerste punten van het seizoen. En hoe!?

Antonio Rüdiger en Vedad Ibisevic luidden het doelpuntenfestival in. Na amper twintig minuten stond de 2-0 al op het bord. Kevin Volland gaf Hoffenheim nog eventjes hoop, maar enkele minuten later tekende Alexandru Maxim al voor de 3-1-ruststand.

Na de koffie was het vet helemaal van de soep bij de ploegmaats van Casteels. De nieuwbakken Rode Duivel mocht zich nog drie keer omdraaien. Opnieuw Ibisevic (2) en Maxim waren de beulen van dienst. Roberto Firmino zorgde in de slotfase voor een tweede ‘eerredder’.