Reactie Cordaro: "Weinig enthousiasme"

Cordaro: "Weinig enthousiasme"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen - Lierse 0-0. Daarmee was zowat alles gezegd over een beladen, maar zwakke derby. Cordaro was na de match ook niet te spreken over de wedstrijd: "In normale vorm pakken we de drie punten tegen Lierse."

Aernout Van Lindt in Mechelen

“Het was een zeer moeilijke wedstrijd. We speelden te veel met de lange bal, waardoor die nergens heen raakte. Zeker in de tweede helft hadden we het lastig om er uit te komen”, begon Cordaro zijn analyse.

Ook over zijn eigen partij was hij niet tevreden: “Het was moeilijk om de ruimte te vinden. Het was moeilijk om creatief te zijn, want ze stonden goed en we vonden geen oplossingen.”

De arbitrage was alweer een doorn in het oog van de flankspeler: “Als ons doelpunt niet werd afgekeurd, hadden we misschien een andere match gekregen. De arbitrage heeft ons alweer dure punten gekost”, sakkerde Cordaro na de wedstrijd.

Minder zin om te winnen?

Toch was er op zich wel wat meer aan de hand dan enkel ongeluk met de arbitrage. Het spel was niet goed en KV Mechelen leek niet bijster enthousiast te zijn om vol op zoek te gaan naar het winnende doelpunt.

“Als we in onze normale vorm zijn, dan pakten we de drie punten tegen dit Lierse. Normaal gezien hebben we altijd veel zin om te winnen, maar deze keer was die zin er precies iets minder. We zaten niet goed in de match en we leken niet echt enthousiast.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties