Derijck en De Ridder ontnemen Zwolle maximum

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Derijck en De Ridder ontnemen Zwolle maximum
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PEC Zwolle is het maximum van de punten kwijt. De troepen van Ron Jans knokten zich niet voorbij FC Utrecht, maar blijven wel leider in de Nederlandse Eredivisie.

PEC Zwolle was de voorbije weken dé revelatie van de Eredivisie. De promovendus startte met een negen op negen en leek goed op weg om een rustig seizoen door te maken. Vanmiddag hielden de troepen van Ron Jans het op een 1-1-gelijkspel tegen FC Utrecht.

De Domstedelingen kwamen kort na de rust op voorsprong via een doelpunt van Willem Janssen. Kevin Begois had geen verhaal op de inzet van de middenvelder. Zwolle zette twintig minuten voor affluiten de scheve situatie recht via Stef Nijland. Beide ploegen leken vervolgens tevreden met een gelijkspel. Bij FC Utrecht stonden Timothy Derijck en Steve De Ridder negentig minuten op het veld.

Toch blijft het sprookje duren voor de promovendus. PEC Zwolle blijft aan de leiding van de Nederlandse Eredivisie. PSV kwam gisteren immers niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen sc Cambuur. Ook FC Twente en Ajax konden de volle buit niet rapen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties