Big Fella voert druk op en wil transferverzoek indienen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Big Fella voert druk op en wil transferverzoek indienen
Foto: © SC

Marouane Fellaini overweegt om een schriftelijk transferverzoek in te dienen bij Everton FC. De onderhandelingen tussen de blauwhemden en Manchester United blijven immers aanslepen. Komt er vandaag eindelijk een doorbraak?

Dat zal dan wel moeten. In het andere geval is Marouane Fellaini verplicht om nog tot de jaarwisseling in Liverpool te voetballen. Maar wil Everton wel met een ongelukkige middenvelder de strijd aangaan?

Fellaini is dan ook aan het overwegen om een schriftelijk transferverzoek in de dienen. Dat weet Het Laatste Nieuws. In dat geval ziet hij een eventuele tekenpremie – Fellaini heeft nog een contract voor drie seizoenen op Goodison Park – door de vingers glippen. Nochtans beloofde Roberto Martinez dat Everton zou meewerken aan de transfer van haar sterkhouder.

United bracht ondertussen al een bod uit van zo’n 27 miljoen euro op de 40-voudig Rode Duivel, maar is naar verluidt bereid om dieper in de buidel te tasten. Ondertussen speuren de blauwhemden zelf de markt af naar een vervanger voor Big Fella, maar een bod op Wigan-middenvelder James McCarthy werd door de tweedeklasser weggelachen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties