United-fans niet te spreken over 'paniekaankoop' Fellaini

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 84 reacties
United-fans niet te spreken over 'paniekaankoop' Fellaini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini trekt van een club waar hij dé man was, naar een team waar hij alles te bewijzen heeft. Vooraf lijkt hij alvast met een achterstand te beginnen bij de meeste fans. Die zijn niet te spreken over de transferpolitiek van David Moyes.

Het toonaangevende Sky Sports vroeg aan de supporters van United wat ze van de transfer vonden. Veel negatieve reacties hadden het over de hoge transfersom. "We gooien hier enkele miljoenen in het water. Hij kon vorige maand veel goedkoper gehaald worden, maar was blijkbaar geen eerste keus."

Er worden ook vragen gesteld bij de meerwaarde van de Belgische middenvelder. Een fan vroeg zich het volgende af: "We hebben reeds Kagawa en Anderson centraal, waar gaan we Fellaini opstellen?" Iemand anders maakte de vergelijking met de transfer van Özil. "Klasse hebben we nodig op het middenveld, zoals Özil bij Arsenal, in plaats van paniekaankopen als deze."

Moyes heeft het niet onder de markt

Er zijn er ook die de transfer toejuichen en hem het ideale verbindingsstuk tussen verdediging en aanval noemen, maar die zijn in de minderheid. De onvrede wordt ook gevoed door het afspringen van de transfers van Coentrao en Herrera.

De directie en vooral kersvers manager David Moyes krijgen de volle laag. Zinsneden als: "Dit was de meest dramatische transferperiode voor United ooit", en "Moyes is niet klaar om Sir Alex Ferguson te vervangen", waren vaak te lezen tussen de commentaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties