"Geen enkel team wil in poule bij België"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
"Geen enkel team wil in poule bij België"
Foto: © SC

Vanavond moet Servië onze Rode Duivels een handje helpen in de WK-kwalificatiecampagne door Kroatië op de knieën te dwingen. "Maar jullie hebben ons helemaal niet nodig", roept Sinisa Mihajlovic.

België kan vanavond – mits winst in Schotland – opnieuw een serieuze stap vooruit zetten richting het toegangskaartje voor het wereldkampioenschap in Brazilië. Het feestje kan bovendien helemaal compleet zijn als Servië onze Rode Duivels een handje helpt tegen Kroatië.

“Ik heb al genoeg werk met de wedstrijd van mijn eigen team”, vertelt Sinisa Mihajlovic in Het Nieuwsblad. “Bovendien heeft België ons niet nodig om zich te kwalificeren. Ik hoop trouwens dat Servië op een derde plaats kan eindigen. Dat bezorgt ons een betere kwalificatie voor de loting van het EK 2016.”

De Servische selectieheer is één van kenners die beweren dat België het wel eens ver kan schoppen in Brazilië. “Ik geloof dat jullie een rol van betekenis zullen spelen. Geloof me vrij: geen enkel team wil met België in een poule worden ingedeeld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties