Volg de wedstrijden van België én Kroatië op de voet

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Volg de wedstrijden van België én Kroatië op de voet
Foto: © SC

De Rode Duivels kunnen zich morgenavond met anderhalf been op het vliegtuig naar Brazilië zetten. U kan de volledige strijd hier meevolgen.

België heeft met nog drie speeldagen voor de boeg in kwalificatiegroep A drie punten voorsprong op Kroatië, maar er volgt natuurlijk nog een duel in Zagreb volgende maand.

Toch hebben de Rode Duivels een extra troef: Doordat hun doelsaldo (+11) opmerkelijk beter is dan dat van de Kroaten (+6) zouden ze bij een gelijk puntenaantal nog steeds aan het langste eind trekken.

Mits winst in Schotland en verlies van Kroatië in Servië kunnen de Rode Duivels zich dan zelfs een kleine nederlaag in Zagreb veroorloven. 

Twee hyperbelangrijke wedstrijden dus op vrijdagavond: om 20.45 euro Servië - Kroatië en om 21 uur Schotland - België, beiden live te volgen via volgende stream:

Bekijk het dus zeker live en integraal via deze link. U kan zowel België als Kroatië hun wedstrijd helemaal zien spelen.

De Belgen met anderhalf been naar Brazilië?

Waag uw kans bij Unibet. Als u inschrijft, krijgt u een gratis bonus van 60 euro waar u morgenavond al meteen 258 euro kan van maken. Het enige wat u moet doen is een combinatieweddenschap afsluiten op overwinningen van België én Servië. Op die manier zijn de Rode Duivels bijna zeker van het WK en u kan een uitgebreid feestje geven met uw vrienden om dat te vieren. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties