Ploegmaat Benteke haalt zich woede tienerfans op de hals

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Ploegmaat Benteke haalt zich woede tienerfans op de hals
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gabby Agbonlahor heeft zich de woede van de One Direction-fans op de hals gehaald. De aanvaller van Aston Villa schoffelde immers Louis Tomlinson onderuit tijdens een galawedstrijd voor Stiliyan Petrov.

Gisterenavond werd in Glasgow een galawedstrijd georganiseerd voor Stiliyan Petrov. De ex-aanvoerder van onder meer Celtic en Aston Villa hing enkele maanden geleden de schoenen aan de haak. Er werd immers leukemie vastgesteld bij de Bulgaar.

Enkele sterren uit de Premier League namen het op tegen bekende koppen. Bij de bezoekers speelde ene Louis Tomlinson, lid van One Direction en icoon voor miljoenen tienermeisjes. De arme jongeman had zich de wedstrijd wellicht anders voorgesteld. Hij moest na een tackle van Ahbonlahor immers naar de kant met een blessure.

Op de sociale media kreeg de ploegmaat van Christian Benteke meteen tal van verwensingen en bedreigingen naar het hoofd geslingerd. Al lijkt Tomlinson het leer in de partij gewoon op een knullige manier te behandelen. Beide heren hebben het bovendien al bijgelegd. Nu de fans nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties