Interview Ibou staat te popelen: "Wil tot het uiterste gaan voor deze club"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Ibou staat te popelen: "Wil tot het uiterste gaan voor deze club"
Foto: © SC

De transferperiode is achter de rug en OHL kan nog steeds beschikken over Ibou Sawaneh. De Gambiaan leek zich naar de exit te begeven aan Den Dreef, maar legt de focus nu terug helemaal op OHL. "Ik voel mij hier nog steeds héél goed", aldus de aanvaller aan Voetbalkrant.com

Door Timothy Collard

Enkele teams toonden interesse en het leek een uitgemaakte zaak dat Ibou zijn carrière in het buitenland zou vervolgen. “Er was inderdaad interesse van enkele teams, maar uiteindelijk kwam er geen akkoord uit de bus. Dat is geen drama, want ik ben nog steeds héél gelukkig in Leuven.”

"Ik sta te popelen om opnieuw te spelen"

“Als ik een stap vooruit kon zetten, dan was dat goed voor mij. Maar ik zit er niet mee in om hier te blijven. Nu die transfersoap achter de rug is kan ik mij opnieuw helemaal op OHL focussen. Ik heb alle trainingen meegedaan en sta te popelen om opnieuw te spelen.”

Vorig seizoen kende Ibou een geweldige seizoenstart en scoorde hij aan de lopende band. Daarna verging het de Gambiaan wat minder, maar dat had niets te maken met transferperikelen. “Neen, dat denk ik niet. Het hele team kende een mindere periode en eens ik op het veld kom, ben ik niet bezig met die transferverhalen.”

"De komende drie maanden zijn héél belangrijk"

“Het is vooral belangrijk dat ik kan spelen en ik kan hier ook nog steeds progressie boeken. Ik wil tot het uiterste gaan voor deze club en nog meer werken aan mijn gebreken om te verbeteren. Na het seizoen zien we dan wel weer”, besluit de ex-aanvaller van onder meer Kortrijk en Bergen.

Ook coach Ronny Van Geneugden is opgelucht dat er eindelijk duidelijkheid is omtrent de situatie van één van zijn sterkhouders. “Ja, natuurlijk. Je wilt altijd een zo sterk mogelijke kern hebben en ik ben blij dat we met deze jongens verder kunnen werken. De komende drie maanden zijn héél belangrijk en we gaan er het beste van maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties