Ploegmaat blij met terugkeer De Bruyne

Leander Mespreuve
| 2 reacties
Ploegmaat blij met terugkeer De Bruyne
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne is bij de Rode Duivels uitgegroeid tot een van de sterkhouders. Bij zijn club Chelsea begon hij aanvankelijk goed aan het seizoen, maar moet nu toch knokken voor zijn plaats. Volgens ploeggenoot Ivanovic komt het allemaal goed: "Hij heeft onze aanvalslinie vernieuwd."

Branislav Ivanovic, de ervaren verdediger van Chelsea, is blij met het resultaat van de recente transferperiode. Naast topaankopen Willian, Schürrle en Marco van Ginkel is Ivanovic vooral blij met de terugkomst van Kevin De Bruyne. “Hij heeft wat andere kwaliteiten dan de andere aanvallers, ik denk dat hij een van onze belangrijkste aanvallers zal worden”, looft hij De Bruyne.

De Serviër brandt van ambitie voor het komende seizoen en gelooft dat  de Rode Duivel hierin een belangrijke rol kan vervullen: “Hij is iemand die een wedstrijd kan beslissen”, aldus Ivanovic in de Engelse pers.

Chelsea startte het seizoen met een 7/9 na zeges tegen Hull City en Aston Villa. Op het veld van Manchester United werd het een brilscore voor de troepen van Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties