Reactie Moeskroen stoomt door: "Dit had niemand durven dromen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Moeskroen stoomt door: "Dit had niemand durven dromen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen Peruwelz walst door de competitie. De Henegouwers staan afgetekend aan de leiding met een bijna perfecte 19 op 21. Vincent Provoost hoopt dat iedereen de voeten stevig op de grond houdt.

Door Robby Morren

Het was geen makkelijke zege die Moeskroen afgelopen weekend boekte op het veld van ASV Geel. "Het was een moeilijke en zwaarbevochten overwinning maar wel een verdiende. We kwamen niet in ons beste spel maar als collectief stond het wel goed. We hadden in de tweede helft voldoende kansen om die bevrijdende tweede goal te scoren."

Er weerklonken heel wat vreugdekreten uit de kleedkamer na de zege tegen Geel. "Ik denk dat niemand dit had durven dromen bij de start van het seizoen. Het zat misschien wel in de hoofden maar niemand die dit op voorhand durfde uitspreken", aldus Provoost in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Het is nu zaak om de voeten op de grond te houden en match per match te bekijken. We zien wel waar we uitkomen in de eerste periode. We moeten niet naar de andere ploegen kijken maar naar onszelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties