Sengier verkoopt voortaan ramen en deuren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Sengier verkoopt voortaan ramen en deuren
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Vanaf morgen kan u op de Bosuil naast voetbal ook terecht voor ramen en deuren. Hoofdsponsor KwadrO opent er namelijk een vestiging. Verkoper van dienst is Björn Sengier, die zijn carrière als doelman gaat combineren met zijn nieuwe betrekking.

Sengier volgde al enkele maanden een intensieve opleiding. Zaakvoerder Kristof De Meulder is alvast opgetogen. “We kennen Björn al een tijdje en het klikte meteen. Björns kwaliteiten overstijgen duidelijk het voetbalterrein, en bij KwadrO zijn we altijd op zoek naar dat ietsje meer. Björn heeft dat, en als hij ooit de keepershandschoenen aan de haak hangt, kan hij een mooie carrière uitbouwen bij KwadrO", zegt hij op de website van de club.

Ook de doelman zelf is verheugd met zijn nieuwe job. "“Het sportieve blijft voor mij uiteraard nog altijd primeren! Maar ik ben ondertussen 34 jaar oud en, hoe graag ik ook bij deze schitterende club speel, vroeg of laat is het tijd voor een nieuwe carrière. Onze sponsor KwadrO geeft me hiermee een mooie kans om daar op deze manier in te groeien. Ik ben supergemotiveerd om te scoren voor KwadrO!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties