Vanderbiest: "Ik ben een ket van de straat"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Vanderbiest: "Ik ben een ket van de straat"
Foto: © SC

Veel punten pakte promovendus KV Oostende vooralsnog niet. Maar coach Fred Vanderbiest liet zich wel al meermaals opmerken met enkele opvallende uitspraken. Wat de buitenwereld daar van denkt, maakt hem weinig uit. "Ik lig daar niet wakker van."

“Ik ben een ket van de straat, hé”, aldus Vanderbiest aan Het Nieuwsblad. “Dat wil zeggen: niet elegant, niet slijmen, niet hypocriet. Dat men zich dan vragen gaat stellen over mijn aanpak, daar lig ik niet wakker van. Binnen de club weten ze perfect om te gaan met mijn aanpak.”

"De mensen zouden op hun gat vallen als ze weten wat ik allemaal doe voor mijn spelers"

Ook de spelers van de kustploeg hebben helemaal geen probleem met de 36-jarige coach. “Ze weten perfect hoe ik in elkaar zit en weten wat ik allemaal voor hen doe en oplos. De mensen zouden op hun gat vallen als ze dat allemaal zouden weten.”

Tegen Standard haalde Vanderbiest verdediger Baptiste Schmisser nog voor de pauze naar de kant. “Ik werd er vroeger als eens na twaalf minuten afgehaald. Geloof me, de spelers kennen mij. Ik heb maandag met hen gepraat en dat was absoluut geen probleem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties