Mourinho: "Morgen zie je me met de glimlach"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Mourinho: "Morgen zie je me met de glimlach"
Foto: © SC

Chelsea ging gisteren verrassend onderuit tegen FC Basel. José Mourinho probeerde nog om het tij te doen keren, maar uiteindelijk werd het 1-2 en dus startten de Londenaren de Champions League met een valse noot.

Mourinho probeerde een uitleg te geven voor de nederlaag. "Bazel heeft hier een uitstekende match gespeeld. We kregen het balbezit maar konden geen kansen creëren. Bovendien scoorden ze de gelijkmaker net toen we beter begonnen te voetballen. Mijn ploeg is nog niet volwassen genoeg om daar gepast op te reageren. Ik heb proberen in te grijpen, maar zonder de ruggengraat van mijn team te raken. Helaas zonder succes’, zei Mourinho.

Mourinho liet weten zelf de verantwoordelijkheid te nemen. "Als het goed gaat, wil ik bij iedereen een glimlach zien. Als het even wat minder gaat, wil ik dat iedereen kalm blijft. Morgen zal je geen glimlach op mijn gezicht zien, maar ik zal om 7 uur op het werk zijn om er alles aan te doen opdat we dit weekend de drie punten kunnen pakken tegen Fulham."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties