"Heel vreemd, dat ontslag van Garrido"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
"Heel vreemd, dat ontslag van Garrido"
Foto: © SC

Het ontslag van Juan Carlos Garrido bij Club Brugge doet bij sommigen toch wenkbrauwen fronsen. Zo lijkt de 17 op 21 in de competitie geen verkeerd rapport. Voetbalkrant.com vroeg aan twee van de drie Gentse Spanjaarden hun opinie over het ontslag van hun landgenoot.

Sander De Graeve in Gent

De oefenmeester van Gent wou er niet al te veel woorden aan vuilmaken. "Als een trainer ontslagen wordt, ben ik altijd triest", aldus Victor Fernandez. "Of het nu een Spanjaard of een Engelsman is, maakt me helemaal niets uit. Wat een andere club beslist zijn echter mijn zaken niet."

Centrale verdediger César Arzo ging er dieper op in. "Het is vreemd, hé. Een coach die met zijn team tweede staat voor Anderlecht en al die andere teams wordt toch ontslaan. Ik vind dat heel bizar. Maar ja, de voorzitter is de baas van de ploeg en als hij dat beslist, dan is het zo."

Op de vraag of zijn coach door het slechte spel van Gent ook in gevaar komt, wou hij liever niet antwoorden. "Geen commentaar", aldus Arzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21568 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties