GR Katelijne speelt dan toch geen thuismatch op het Kiel

GR Katelijne speelt dan toch geen thuismatch op het Kiel
Foto: © SC

GR Katelijne zal hun thuiswedstrijd dan toch niet op het Kiel van Beerschot-Wilrijk spelen. Het Provinciaal Comité geeft haar fiat niet. Dat laat Beerschot-Wilrijk zelf weten via haar website.

GR Katelijne had zelf gevraagd om hun thuiswedstrijd op verplaatsing te gaan afwerken en dus te willen uitwijken naar Het Kiel. De Stad Antwerpen is daarmee akkoord en ook de KBVB is niet tegen het voorstel. De clubs waren bezig met het nodige papierwerk om er zo voor te zorgen dat alles geregeld is tegen 6 oktober.

Nu gaat het uiteindelijk toch niet door en zal GR Katelijne niet op het Kiel spelen voor de match tegen Beerschot-Wilrijk. Mogelijk wordt nu uitgeweken naar Duffel.

Donderdag kreeg Groen-Rood Katelijne, ondanks de eerdere toezegging, nu plots een e-mail van het Provinciaal Comité met de mededeling dat zij niet konden akkoord gaan met spelen op het Kiel. Uitwijken naar een naburig stadion is wel mogelijk. Begrijpe wie begrijpen kan. Wat de reden ook mag zijn, we liggen er verder ook niet van wakker. We zullen spelen waar we moeten aanwezig zijn", aldus Eric Roef, voorzitter van Beerschot-Wilrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties