Overzicht Turkije: Fenerbahçe wint en komt mee aan de leiding

Joris De Wolf

Fenerbahçe komt na de overwinning tegen het Elazigspor van Trond Sollied samen met Besiktas aan de leiding. Besiktas heeft wel nog een wedstrijd te goed.

Fenerbahçe – Elazigspor: 4-0

Fenerbahçe heeft zich duidelijk herpakt na de uitschakeling in de voorronde van de Champions League. Dirk Kuyt en co boekten hun vierde overwinning op rij tegen de troepen van oude bekende Trond Sollied. In de eerste helft scoorden Sow en Kuyt. Na de koffie scoorde Sow nog twee keer.

Door deze overwinning komt Fenerbahçe mee aan de leiding in de Süper Lig. Besiktas heeft wel nog een wedstrijd te goed.

Sivasspor – Kasimpasa: 1-2

Kasimpasa boekte een knappe overwinning op het veld van Sivasspor. De eindstand stond met de rust al op het bord. Kasimpasa liep 0-2 uit via Scarione en Viudez. Manuel da Costa scoorde voor Sivasspor. Ryan Donk stond 90 minuten op het veld.

Door deze overwinning stijgt Kasimpasa naar de vijfde plaats. Sivasspor staat nu achtste.

Karabükspor – Kayseri Erciyesspor: 0-0

Kayseri Erciyesspor, de club onder leiding van onze landgenoot Fuat Capa geraakte op het veld van Karabükspor niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Björn Vleminckx speelde de volledige wedstrijd en pakte geel.