Schils: "Punten pakken om met gerust gemoed Antwerp te ontvangen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Schils: "Punten pakken om met gerust gemoed Antwerp te ontvangen"
Foto: © SC

Sint-Truiden had het zondag knap lastig in eigen huis tegen White Star Bruxelles. De Kanaries wonnen de partij uiteindelijk met het kleinste verschil. Achteraf was Mathias Schils tevreden met de zege.

Door Dirk Pieters

"We hadden het zeker niet onder de markt op eigen veld, maar op basis van ons spel in de eerste helft en onze mentaliteit in de tweede helft haalden we een verdiende overwinning tegen een stugge tegenstander. Ondanks het feit dat ik maar een half uur speelde, mag ik best tevreden zijn dat ik mijn opdracht goed uitvoerde en mijn steentje zowel aanvallend als verdedigend kon bijdragen."

Ook over het klassement van Sint-Truiden is de speler tevreden. "We staan gedeeld tweede dus we kunnen wel tevreden zijn. Toch zat er meer in, de punten de we te grabbel gooide tegen Roeselare moeten we ergens anders goedmaken."

"De volgende wedstrijd moeten we opnieuw voor de drie punten gaan op verplaatsing om zo bovenin mee te blijven draaien met het oog op de topper tegen Antwerp binnen 2 weken. Die wedstrijd kan al heel belangrijk worden en dan kan je volgende week maar beter drie punten pakken om met een gerust gevoel The Great Old te kunnen ontvangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties