Auteur doelpunt van het jaar: "Het ziet er wel ferm uit"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Auteur doelpunt van het jaar: "Het ziet er wel ferm uit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het heerlijke doelpunt van Glenn Van der Linden, speler van tweedeklasser Hoogstraten, ging zowat heel de wereld rond. De middenvelder miste een strafschop, maar scoorde in de rebound met een omhaal uit het boekje. Voetbalkrant.com strikte hem voor een reactie.

Het moet wat zijn, uit het niets ineens in de schijnwerpers staan nadat je zo een knap doelpunt scoorde. “Ik vind het vooral grappig”, aldus Van der Linden aan onze redactie. “Als je de beelden ziet, dan moet ik zeggen dat het er wel ferm uitziet, maar ik had echt niet gedacht dat het filmpje zo ver zou gaan.”

"Ik oefende er vroeger op in de tuin"

Het is de eerste keer dat Van der Linden een omhaal scoort bij een eerste ploeg, al lukte het hem al eerder in de jeugdreeksen. “Ik oefende er vroeger in de tuin wel op samen met mijn broer en mijn vader. We zagen dat dan op televisie en als kleine snotneus wil je dat natuurlijk nabootsen, hé.”

"In de tuin vloog er regelmatig eentje in doel en ook bij de jeugd lukte het me wel eens. Ik had evenwel niet gedacht dat ik het nu nog zou kunnen (lacht). Het is wel iets uniek en leuk om op deze manier aandacht te krijgen. Mensen die je niet kent beginnen er dan over, maar ik denk dat de 'hype' snel weer zal gaan liggen.”

Bekijk het doelpunt hieronder nog eens. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties