Vertonghen niet verbaasd met sterke start Tottenham

Joris De Wolf
| 2 reacties
Vertonghen niet verbaasd met sterke start Tottenham
Foto: © SC

Tottenham Hotspur-verdediger Jan Vertonghen zegt in een interview met de BBC niet verbaasd te zijn met de sterke start van zijn team. "Andere ploegen houden steeds meer rekening met ons."

Met een twaalf op vijftien en een tweede  plaats in de competitie moet Tottenham juist Arsenal voor zich dulden. Vertonghen is een vaste waarde in het hart van de Tottenham-verdediging. Zijn ploeg heeft op vijf wedstrijden tijd nog maar een tegendoelpunt geïncasseerd. “We hebben heel veel vertrouwen. Onze verdediging staat als een huis”, vertelt de voormalige Ajacied.

 De volgende wedstrijd is zaterdag tegen de buren van Chelsea. Een nederlaag tegen de ploeg van onder andere Eden Hazard en Kevin De Bruyne behoort volgens de Rode Duivel niet tot de mogelijkheiden. “We hebben dit seizoen al eens verloren van een rechtstreekse concurrent (Arsenal, nvdr), dat mag nu niet gebeuren. Ondanks ons drukke schema moet iedereen gefocust blijven.”

Dat drukke schema zorgt voor heel wat blessures. Voorlopig blijft Vertonghen daarvan gespaard. “Door onze ruime kern kunnen we blessures beter opvangen dan vorig jaar, dat is een enorm voordeel”, besluit Vertonghen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties