"De Bock had een goed gesprek met Preud'homme"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
"De Bock had een goed gesprek met Preud'homme"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Laurens De Bock lijkt de verkeerde weg te bewandelen bij Club Brugge. De verdediger werd nu al twee wedstrijden op rij uit de kern gelaten. "Laurens heeft al een goed gesprek gehad met de nieuwe trainer", is zijn vader duidelijk.

Philippe Clement nam Laurens De Bock afgelopen zondag niet op in de wedstrijdkern voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Ook Michel Preud’homme liet de verdediger, die in januari de overstap maakte van Sporting Lokeren, links liggen voor de bekerpartij bij KSV Oudenaarde. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

“Hij was ontgoocheld dat hij niet in de selectie zat”, legt vader François uit in Het Nieuwsblad. “Laurens had het de voorbije maanden niet gemakkelijk. Het prijskaartje van zo’n 3,3 miljoen euro hangt als een molensteen rond zijn nek. Bovendien maken die rode kaarten het er allemaal niet gemakkelijker op.”

Toch moet de flankverdediger niet wanhopen. Ook zijn vader bevestigt dat MPH wel degelijk vertrouwen heeft in De Bock. “Hij heeft een goed gesprek gehad met de nieuwe trainer. Het is niet zo dat hij opeens al z’n talent is kwijtgespeeld. Al verwacht ik niet dat hij voor de wedstrijd van komend weken tegen RAEC Mons opnieuw in de wedstrijdselectie zal worden opgenomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties