Januzaj blijf nuchter: "Weet waar ik aan moet werken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Januzaj blijf nuchter: "Weet waar ik aan moet werken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adnan Januzaj mocht woensdagavond een twintigtal minuutjes opdraven bij Manchester United, dat in de League Cup met 1-0 won van Liverpool. Onze jonge landgenoot sprak in The Mirror over zijn seizoensbegin bij The Mancunians.

David Moyes gunde de Albanese Belg al enkele invalpogingen en daarin bewees Januzaj dat hij heel wat in zijn mars heeft. “Ik heb het zeker naar mijn zin. Vorig seizoen speelde ik heel wat wedstrijden bij de reserven en deze zomer kreeg ik dan de kans om mij te bewijzen tussen de grote jongens. Het was een uitgelezen kans voor me om te laten zien wat ik het team kan bijbrengen.”

"Ik hoop zoveel mogelijk te spelen"

Het gaat snel voor de nog altijd maar achttienjarige Januzaj. “Ik ben hard blijven werken en heb dan kansjes gekregen van de manager. Mijn debuut op Old Trafford voelde heel speciaal aan en ik was ook verrast dat ik 25 minuten mocht spelen. Maar eens ik op het veld stond heb ik gewoon mijn wedstrijd proberen spelen.”

Onze landgenoot gaat nu echter niet op zijn lauweren rusten en wil op dit elan verder gaan. “Ik wil graag bij de kern blijven en ik hoop zoveel mogelijk te spelen zodat ik een zo goed mogelijke speler kan worden. Ik weet echter waar ik nog moet aan werken en dat zal ik dan ook doen”, besluit een ambitieuze Januzaj.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties