Reactie Matthys: "De omstandigheden zijn aan het keren"

Matthys: "De omstandigheden zijn aan het keren"
Foto: © SC

Tim Matthys zag Bergen alweer snel op achterstand komen en dus achter de feiten aanlopen van in het begin. Toch merkte hij ook positieve zaken op.

"Misschien hadden we wel een punt verdiend", sprak de flankspeler achteraf. "Maar ja, het verhaal is altijd hetzelfde: we pakken een snel doelpunt na één moment van onoplettendheid. Daarna hebben we wel veel karakter getoond. We lieten zien dat we onterecht daar onderaan staan."

En de factor geluk speelt nog altijd niet in het voordeel van de Henegouwers. "Dat is ook altijd hetzelfde. Heb je gezien wat een fantastische safe Ryan nog heeft op dat schot van Arbeitman op het einde? Anders zou zoiets wel tegen de netten gaan, nu niet."

Maar Matthys is hoopvol. "Ik denk dat de omstandigheden aan het keren zijn. We hebben wel wat kansen gehad en als die 0-1 niet direct valt, zouden we een andere match gezien hebben, denk ik. Janevski heeft ons vandaag (zaterdag) een eerste keer toegesproken. Hij wou inzet zien en ik denk wel dat hij dat gezien heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties