"Een schande voor het Engelse voetbal"

Joris De Wolf
| 40 reacties
"Een schande voor het Engelse voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

André Villas Boas, trainer van Tottenham Hotspur, is niet te spreken over de beslissing van de FA om Chelsea-spits Fernando Torres niet verder te straffen. De Spaanse aanvaller krabde onze landgenoot Jan Vertonghen tijdens de wedstrijd Tottenham - Chelsea in het gezicht.

Vertonghen en Torres hadden het al de volledige wedstrijd aan de stok. In de tweede helft verloor El Nino even zijn koelbloedigheid en krabde de Belgische international in het gelaat. De scheidsrechter merkte het incident niet op en deelde dus ook niet meteen een rode kaart uit aan de Spanjaard.

Die rode kaart kreeg Torres iets later toen hij volgens scheidsrechter Michael Dean iets te fel in duel ging met Super Jan. De FA heeft nu beslist om de Spaanse international niet verder te straffen en daar is André Villas Boas helemaal niet mee akkoord.

“Wat Torres deed kan je gewoon niet tolereren op een voetbalveld. Het is niet te geloven dat hij niet geschorst zal worden. Ik denk dat de FA een grap heeft gemaakt, de beelden spreken toch voor zich”, besluit een woedende AVB

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties