Reactie Denier: "We misten Mboyo"

Denier: "We misten Mboyo"
Foto: © SC

Pierre Denier zag dat het niet goed was bij Genk, vooral in de eerste helft. Toch werden de nodige punten gehaald tegen Thun. Volgens Denier werd een belangrijke pion als Mboyo hard gemist.

Sander De Graeve in Genk

"We deden het omgekeerde van wat Anderlecht gisteren (woensdag, nvdr.) deed. Zij speelden erg goed, maar verloren. Wij kenden een mindere wedstrijd, maar wonnen toch. We moeten toegeven dat de eerste helft echt slecht was. Köteles hield ons in match", aldus Denier.

Genk kon amper een bal bijhouden. "De passing was niet goed, maar dat heeft ook te maken met het gebrek aan aanspeelbaarheid voorin. Daar misten we toch een diepe spits als Mboyo. Die kan de bal aannemen en het team laten aansluiten. Nu kwamen die ballen veel te snel terug."

"In de tweede helft ging het beter. Toen bleken Camus en Gorius iets balvaster en kwam er meer aansluiting. We kenden een beetje geluk bij die goal van Julien. Er kwam meteen meer vertrouwen. In de rust zaten ze wat in de put."

Minder spelen en toch winnen, het is weinigen gegeven. "In een mindere periode als deze pakken we nu toch de punten, dat is belangrijk. Dan kunnen we alleen maar hopen dat het beter gaat wanneer we mensen recupereren." Kara en Koulibaly kwamen wel elk een (domme) kaart dichter bij een schorsing. "Als het minder goed draait dan doe je die dingen sneller."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties