GROEP H: Engeland op Wembley op zoek naar WK-ticket

GROEP H: Engeland op Wembley op zoek naar WK-ticket
Foto: © SC

In groep H vanavond drie leuke wedstrijden. Engeland zit in polepositie, maar moet winnen om zeker te zijn van het WK. Oekraïne mag nog dromen van de eerste plek, Montenegro een klein beetje van de barrages.

Engeland staat er op dit moment het beste voor met 19 punten, eentje meer dan Oekraine. Als Engeland de punten thuishoudt tegen Polen - die met 18.000 afzakken naar Wembley - mogen de eilandbewoners de koffers pakken richting Brazilië. 

Oekraïne probeert de moed er in te houden en heeft normaal gezien het barrageticket alvast binnen. In San Marino verliest een land als Oekraïne nooit, maar alles kan in voetbal. De Montenegrijnen zijn zo opnieuw het kind van de rekening.

Net als in aanloop naar het EK 2012 begonnen ze furieus aan de campagne, maar in het zicht van de meet werden te veel punten verloren. Jammer, want Montenegro zou eens iets anders zijn op een WK.

De wedstrijden:

San Marino - Oekraine 21u - Live op UnibetTV
Montenegro - Moldavië 21u
Engeland - Polen 21u

Kan San Marino stunten?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 63 euro op bij winst van Oekraine. Denk je dat San Marino een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 1500 euro bijschrijven, een overwinning van de sympathiek ploeg van beenhouwers en schoenlappers levert zelfs 3600 euro op - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties