"Ik wil mee met de Rode Duivels naar het WK"

Joris De Wolf
| 43 reacties
"Ik wil mee met de Rode Duivels naar het WK"
Foto: © SC

Yannick Ferreira-Carrasco ziet het WK in Brazilië volledig zitten. De 20- jarige flankspeler van AS Monaco doet het zeer goed in Frankrijk en hoopt binnenkort een selectie van bondscoach Marc Wilmots in de bus te krijgen.

Onze Rode Duivels kwalificeerden zich vorige week voor het WK in Brazilië van volgende zomer. Vanavond spelen Eden Hazard en co nog een galawedstrijd tegen Wales. Ferreira-Carrasco werd al gescout voor de nationale ploeg, maar een selectie voor het A-elftal zat er nog niet in.

“Ik heb twee doelen voor ogen”, zegt de jonge speler van Monaco in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. Eerst en vooral hoop ik me met de Belgische beloften te kwalificeren voor het EK in 2015 en ik hoop mee te gaan naar Brazilië.”

Ferreira-Carasco heeft net als Zakaria Bakkali en Adnan Januzaj verschillende nationalen, maar hij twijfelt niet. “Ik heb een Portugese vader en een Spaanse moeder, maar ik ben altijd voor de jeugdelftallen van België uitgekomen. Waarom zou ik nu nog veranderen? België is voor mij een logische keuze.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties