Topspelers gelinkt aan Chelsea

Leander Mespreuve
| 20 reacties
Topspelers gelinkt aan Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho lijkt niet tevreden met zijn huidige spelerskern. Hij wil zich in de komende transferperiode opnieuw versterken. Onder andere Wesley Sneijder staat hoog op zijn verlanglijstje.

Beide heren kennen elkaar nog van hun succesvolle periode bij Inter Milan, waar ze de ‘Treble’ wonnen. Daar wil de Portugees dus een verlengstuk aan breien. Volgens Nederlands bondscoach Louis Van Gaal zou dit een goede zet zijn: “Ik heb weet van de interesse en kan deze enkel maar bejubelen.”

Daarnaast is The speciale one achter de schermen bezig met de komst van het Franse toptalent Paul Pogba. Volgens Engelse bronnen zou Chelsea een slordige 40 miljoen pond moeten ophoesten om de middenvelder los te weken bij Juventus in januari. Het lijkt dan ook weinig waarschijnlijk dat de Fransman komende winter al zijn koffers zal pakken.

Alweer geen goed nieuws voor Kevin De Bruyne dus. De Belg krijgt nauwelijks kansen van zijn Portugese keuzeheer en wordt met de komst van deze heren gedwongen tot een uitleenbeurt. Iets waar hij voorlopig niet over nadenkt, liet hij onlangs nog weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties