Hard verdict voor Van Loo: kruisbandletsel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Hard verdict voor Van Loo: kruisbandletsel
Foto: © SC

Anthony Van Loo mag een kruis maken over zijn seizoen. De verdediger van KV Mechelen liep in de partij bij KV Oostende een letsel aan de kruisbanden op. Een operatie en lange revalidatieperiode dringt zich op.

Door Cédric De Volder

Anthony Van Loo mocht afgelopen zaterdag nog eens in de basis starten bij KV Mechelen. De Maneblussers wonnen met 0-3 in het Albertpark en stopten op die manier drie broodnodige punten in de achterzak. Een serieuze smet op de avond was de zware blessure voor Van Loo. De verdediger moest nog voor de koffie de draagberrie op.

"Ik kan de komende weken tenminste nog trainen"

Onderzoek heeft ondertussen uitgewezen dat Van Loo een kruisbandletsel opliep. Een operatie en lange revalidatieperiode dringt zich op. “Ik mag een kruis maken over mijn seizoen”, liet de verdediger alvast weten.

De blessure zorgde na de partij alvast voor een bedrukte sfeer bij Malinwa. Vooral de reactie van Wouter Biebauw sprak boekdelen. “Ik verloor pas mijn basisplaats aan Tome Pacovski”, aldus de doelman. “Dat is allesbehalve leuk, maar ik kan de komende weken tenminste nog trainen. Mijn gedachten gaan dan ook uit naar Anthony.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties