Lierse laat zijn meest sociale kant zien

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Lierse laat zijn meest sociale kant zien
Foto: © SC

Lierse steunt al jaren uiteenlopende sociale projecten in en rond de stad Lier. De eersteklasser gaat nu ook een officiële samenwerking met de stad aan. De club gaat met de stad een convenant afsluiten om samen projecten tot een goed einde te brengen.

"Wij zijn een voetbalclub in Lier. Wij leven ook in Lier", aldus de club in een bericht op de officiële website. "Daarom willen we iets terug doen voor deze stad en haar inwoners. Sport en voetbal in het bijzonder zijn sociale bindmiddelen bij uitstek. Het brengt mensen samen van alle sociale geledingen die samen één passie delen: Liefde voor de club. Het is net dat samen-zijn, dat samen-werken dat wij bij Lierse hoog in het vaandel dragen."

"Lierse is voor de stad Lier een uithangbord, een symbool zelfs. Vandaar dat wij die samenwerking met de stad zo belangrijk vinden. Een stad is er ook voor al haar inwoners, Lierse moet er zijn voor alle mensen van Lier en omstreken."

"De voorbije jaren engageerde Lierse zich al via verschillende projecten voor Open Stadion en de Football+ Foundation werking. Op dit ogenblik is Lierse via erevoorzitter Neel De Ceulaer en de Community-werking van Lierse in vergevorderde besprekingen met de Stad Lier, de sociale dienst en de sportdienst van Lier, om een convenant af te sluiten. In deze convenant worden afspraken opgenomen om toekomstige projecten te realiseren en op te volgen. Meer info daarover volgt de komende weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties