Reactie Harbaoui: "Zwarte periode ligt achter ons"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Harbaoui: "Zwarte periode ligt achter ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui versloeg vanavond eigenhandig Waasland-Beveren. De Tunesiër tekende voor twee doelpunten in de Wase derby, maar blijft bescheiden. "De ploegmaats maakten het me vanavond gemakkelijk."

Cédric De Volder in Beveren

Hamdi Harbaoui liet – net als Zlatan Ibrahimovic afgelopen woensdag in het Astridpark – een tijdje op zich wachten. De prijsschutter van Sporting Lokeren moest na afloop van de partij richting dopingcontrole. Nog was het relaas niet gedaan. Bij zijn aankomst in de perszaal was de samenvatting net te zien op televisie.

En zoals elke spits was de Tunesiër geïnteresseerd in zijn doelpunten. “Je ziet dat de ploegmaats het me vanavond gemakkelijk maakten. Ik had beide doelpunten maar binnen te tikken. Of ik met mijn elf doelpunten aan mijn beste seizoen uit m’n carrière bezig ben? Goh, ik wil gewoon rustig werken en dan zie ik wel waar de teller blijft staan.”

"Fopspeen is mijn geluksbrenger"

Harbaoui greep na zijn eerste treffer – niet zonder moeite – naar het fopspeen van zijn dochtertje. “Ik heb het kleinood elke wedstrijd bij me”, gaat de aanvaller verder. “Dat fopspeen is mijn geluksbrenger. En mijn doelpunten scoor ik natuurlijk voor mijn oogappel. (lacht)

Sporting Lokeren knoopt op die manier opnieuw aan met een overwinning. Was er de voorbije weken paniek op Daknam? “We hebben de voorbije seizoenen bewezen dat Lokeren een sterk team is”, besluit Harbaoui. “We reageerden vandaag op het veld en laten zo die zwarte periode achter ons. De bladzijde is omgedraaid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties