Reactie Dury: "Twee punten verloren"

Dury: "Twee punten verloren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"In eigen huis tegen Charleroi moet je de uitstraling hebben om te gaan om te winnen. In die optiek hebben we vandaag twee punten verloren", aldus Francky Dury na het 1-1 gelijkspel van Zulte Waregem tegen Charleroi.

Aernout Van Lindt in Waregem

Na de wedstrijd was Francky Dury vooral ontgoocheld in het resultaat: "We hebben vandaag tien-twintig keer meer kansen gehad dan Charleroi misschien, maar als ze er niet in gaan kan je punten verliezen", aldus de coach.

"In eigen huis moet je de uitstraling tonen om te winnen, zeker tegen een ploeg als Charleroi. We hebben hier dus vandaag twee punten verloren, in plaats van een punt gewonnen."

"Enkele mensen laten rusten"

Voor de wedstrijd keken velen vreemd op, want Dury koos voor N'Diaye, Sylla en Caceres in de basis: "Ik had voor Maribor al gezegd dat we een aantal spelers gingen laten rusten. Malanda en nog enkele andere spelers hebben al twintig matchen gespeeld dit jaar, dan moet je ze even kunnen laten rusten", aldus Dury.

"Vergeet ook niet dat we woensdag alweer tegen AA Gent spelen, een team dat vrijdagavond al heeft mogen spelen. We moeten onze frisheid kunnen bewaren op die momenten", aldus nog de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties