Persoons: "Ook woensdag moeten we winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Persoons: "Ook woensdag moeten we winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren kroonde zich afgelopen zaterdag tot 'Koning van het Waasland' na een 0-2-overwinning bij Waasland-Beveren. "Maar woensdag is het opnieuw van moeten", waarschuwt Koen Persoons.

Cédric De Volder in Beveren

Koen Persoons was nochtans onzeker voor de partij op de Freethiel. De middenvelder blesseerde zich in de opwarming, maar kon toch spelen. “Ik vreesde voor een verrekking, maar kon toch spelen. Ik had tijdens de beginfase van de wedstrijd nog een beetje last, maar daarna ebde de pijn weg. Er is dus niets aan de hand.”

"Snap niet waarom ik geel kreeg"

De middenvelder had in de eerste periode een opstootje met Bas Sibum. De gefrustreerde Nederlander pakte vervolgens rood na ‘een aanslag’ op Jérémy Taravel. “Hij duwt me met twee handen tegen de grond”, aldus Persoons. “Ik snap dan ook niet waarom ik geel kreeg. Misschien gewoon omdat ik daar stond?”

Lokeren gunt zichzelf met de overwinning ademruimte. “We moesten hier simpelweg winnen. Waasland-Beveren is nog steeds de rivaal, hé. (lacht) Bovendien is er nu een kloofje met de achtste in het klassement. Maar ook woensdag tegen Lierse is het van moeten. We lieten de voorbije weken al genoeg punten liggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties